Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dispută neașteptată pe seama celui mai important eveniment cultural al României- Festivalul Internațional George Enescu. Scandalul vine de la pierderea de către TVR a dreptului de a transmite în exclusivitate manifestările festivalului. În urma unei licitații publice, cîștigătoare a fost desemnată Televiziunea Trinitas, aparținînd Patriarhiei Române, cea care a avut o ofertă superioară tehnic și nu a pretins de la organizatori nici bani, nici exclusivități.

Dimpotrivă, Televiziunea Trinitas, într-un contract cu Studio Video Art (compania lui Ticu Alexe), produce transmisia manifestărilor întregului festival și pune semnalul la dispoziția tuturor teeviziunilor. Totul se va desfășura fără pretenții financiare, televiziunile din România putînd transmite în direct toate programele sub siglă proprie. Ce a rezultat din asta? Adversarii TVR, și mai ales ai Doinei Gradea, au lansat un val de acuzații.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.