Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Trei fraţi români din Marea Britanie au fost condamnaţi la 28 de ani de închisoare. Aceştia au fost găsiţi vinovaţi, de tribunalul din Blackfriars Crown, de trafic de persoane şi exploatare.

Cei trei români, Valentin Lupu, de 25 de ani, Grigore Lupu, de 39 de ani, şi Alexandru Lupu, de 43 de ani, erau membri ai unei grupări criminale din Ilford, Marea Britanie. Bărbaţii au fost găsiţi vinovaţi de trafic de persoane şi au fost condamnaţi, vineri, de tribunalul din Blackfriars Crown, la 28 de ani de închisoare, informează mylondon.news Cei trei bărbaţi racolau persoane din România şi le aduceau în Marea Britanie pentru a le exploata în construcţii. Victimelor li se promiteau salarii de 500 de lire sterline pentru o lună de muncă, dar când ajungeau în Marea Britanie acestea erau lăsate fără cărţi de identitate şi erau forţate să locuiască în case supraaglomerate din Estul Londrei.

Integral pe AdevărulComentarii

Bucurestean Nu inteleg exprimarea cu care debutează reportajul și anume :Trei frați români din Marea Britanie..... Se pot naste confuzii și măcar mie nu îmi este indiferent. Este vorba cumva de persoane născute în Anglia din părinți români sau dimpotrivă, de trei indivizi de Cetațenie Română, întâmplător frați, care, așa cum se spune în material, au aderat la o grupare criminală și ne fac de rușine țara prin lume. Pe de altă parte, câtă naivitate pe cei care le-au căzut victimă. Chiar nu mai suportau să lucreze în țară, când este penurie de forță de lucru? Au crezut că dau lovitura, probabil că au eludat legea și cu ce s-au ales ?

23 iunie 2019 16:55

Lute Dna Iulia aveti mare dreptate daca dupa ochii ve seamana inseamna ca sunteti toti romani.

23 iunie 2019 13:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.