Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Echipa Paris Saint-Germain cere 300 de milioane de euro pentru a-l vinde pe atacantul brazilian Neymar. Prețul este unul prohibitiv, ceea ce face ca şi imposibil transferul lui. PSG a plătit în 2017 suma de 222 milioane euro, un record în materie de transferuri, echipei FC Barcelona pentru serviciile lui Neymar. Suma uriaşă cerută pentru Neymar indică determinarea campioanei Franţei de a nu renunţa la brazilian.

Pentru a evita o sumă atât de mare, cluburile care îl doresc pe Neymar plănuiesc să includă alţi jucători în această tranzacţie. Barcelona ar putea renunţa la Umtiti, Rakitic sau Dembele, în timp ce Real Madrid l-ar implica în tranzacţie pe Casemiro. Dacă PSG reuşeşte să-l vândă pe Neymar pentru 300 de milioane de euro, ar fi a doua oară când atacantul brazilian ar fi cel mai scump jucător transferat din istoria fotbalului.

Integral pe NaţionalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.