Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Candidatul PSD nu va reuși să intre în turul doi al alegerilor prezidențiale, ceea ca va duce la mazilirea Vioricăi Dăncilă din fruntea partidului și la lupta internă pentru putere, iar PSD-ul se va transforma într-un partid de mâna a doua, scrie un cunoscut analist politic.

Viorica Dăncilă dovedește că are boala puterii, o adevărată paranoia, și ar fi capabilă să facă orice pentru a rămâne la Palatul Victoria. Deși declară că are încredere în colegii săi de partid, se teme foarte tare de trădare, fapt dovedit și prin obligarea lor să stea în bănci, în timpul moțiunii de cenzură, scrie analistul politic, Stelian Tănase, pe blogul propriu, citat de CAPITAL.

Dăncilă speră că cine va candida la alegerile prezidențiale din partea PSD  va obține un scor bun, pentru ca ea să își păstreze conducerea partidului, însă, oricare ar fi candidatul, nu va intra nici măcar în turul doi, ceea ce va face ca pesediștii să o mazilească și să repeadă precum șacalii la hoit, să își împartă puterea, mai spune analistul.

Există nereguli grave în PSD, anunță EVENIMENTUL ZILEI. Deputatul Corneliu Ștefan și-a dat demisia din funcția de președinte executiv al PSD Dâmbovița. Acesta a vorbit despre neregulile din interiorul organizației. Corneliu Ştefan şi-a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, demisia din funcţia de preşedinte executiv al PSD Dâmboviţa, invocând probleme în activitatea politică a organizaţiei judeţene a partidului. Deputatul s-a referit şi la recenta alegere a lui Andrei Plumb, fiul Rovanei Plumb, în funcţia de vicepreşedinte al PSD Dâmboviţa.

Acesta a spus, citat de GÂNDUL, că în organizaţie nu este respectat statutul partidului. „În cazul organizaţiei PSD Dâmboviţa nu se respectă statutul partidului, (…) şi ultima abatere de la acest statut a avut loc în Comitetul Executiv de luni, săptămâna aceasta, când s-a suplimentat numărul de vicepreşedinţi la nivelul organizaţiei PSD Dâmboviţa. (…) Ca titlu de recompensă am promovat coordonatorul de campanie în funcţia de vicepreşedinte, după o campanie în care PSD Dâmboviţa a obţinut cel mai slab scor politic în istoria organizaţiei”, a spus deputatul PSD.

„Cum ar veni, mamițica îi construiește lui Goe un viitor”, a scris și fostul deputat PSD, Adrian Țuțuianu pe Facebook. CURENTUL aminteștecă în anul 2005 Rovana Plumb și-a numit fiul, pe Andrei în vârstă de 21 de ani, președinte și director general al fostei fabrici Miraj fosta deținătoare a rețetei produselor Gerovital ale Anei Aslan.

Un lider al partidului, implicat într-un nou dosar penal. Primarul Ghimbavului, Dorel Toma, este implicat într-un nou dosar, anunță ROMÂNIA LIBERĂ. Acesta a fost trimis în judecată alături de Ana Alina Geogean, Marian Dorin Iorga și SC PIASTRELA SRL. Conform procurorilor, Ana Alina Geogean, în calitate de contabil șef al Primăriei Ghimbav la data faptelor, ar fi comis infracțiunea de abuz în serviciu și complicitate la utilizarea subvențiilor în alte scopuri decât cele pentru care au fost acordate.

PSD-iștii se vor reuni în Congres pe 29 iunie, pentru alegerea președintelui, președintelui executiv și a secretarului general. Viorica Dăncilă este singura care și-a anunțat până acum candidatura la șefia PSD, anunță COTIDIANUL. PSD Buzău nu se grăbește cu susținerea. Social-democraţii buzoieni ai „disidentului” Marcel Ciolacu s-au întâlnit, joi, în cadrul Conferinţei Extraordinare, pentru a-şi reconfirma conducerea şi a-şi alege delegaţii pentru congresul extraordinar programat săptămâna viitoare.

Preşedintele Camerei Deptaţilor, Marcel Ciolacu, spune că PSD a făcut „greşeli mari”, iar electoratul i-a arătat cartonaşul galben, anunță DIGI24. Ciolacu, șef al PSD Buzău, făcea referire la rezultatele alegerilor atât pe plan local, cât şi pe plan naţional. Am făcut greşeli mari şi la nivel naţional. Schimbarea guvernului Grindeanu e una dintre marile greşeli si schimbarea Guvernului Tudose, de asemenea, deşi sunt subiectiv pentru că am făcut parte din el. Vom vedea după congres ce se va întâmpla, într-un for mult mai larg ce se va decide. Referitor la vot, vom lăsa probabil votul la liber al delegaţilor, mai mult ca sigur nu le voi cere sa urmeze un anumit vot”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

Totodată, remarcă ADEVĂRUL, preşedintele Camerei Deputaţilor a spus că PSD a ajuns într-un punct din care nu poate coborî mai mult: „Avem o radiografie exactă a judeţului şi eu cred că mai rău nu se poate. Am ajuns la fundul răului. Am acumulat atâta răutate asupra noastră în doi ani şi jumătate. Noi am plătit electoral, Dragnea a plătit pentru că e la puşcărie. Ce s-a întâmplat a fost un duş rece care a fost folositor PSD. Poate era nevoie de aşa ceva”.


Comentarii

PSD partid de HOTI II doare-n p-ula pe PSD de tara si de romani! Astazi, coalitia HOTILOR penali a dat OUG pentru a da PENSII SPECIALE si primarilor, viceprimarilor, presedinti de CJ..Pe 26 MAI la referendum TARA, POPORUL ROMAN a spus STOP FURTULUI DIN BANUL PUBLIC! Docila lui DRACnea, veorica a spus ca a inteles si respecta dorinta Romanilor! Bataie de joc!!! Nu a inteles nimic! Trebuie sa iesim masiv in strada si sa dam cu ei de pamant! N-au in cap decat cum sa fure mai mult si sa lase tara vraiste! Greva, miscari sindicale, orice, dar nu mai trebuie lasati in fruntea bucatelor ca astia fura tot!!

25 iunie 2019 23:59

PSD IGNORA VOINTA POPORULUI DIN 26 MAI: II doare-n p-ula pe PSD de tara si de romani! Astazi, coalitia HOTILOR penali a dat OUG pentru a da PENSII SPECIALE si primarilor, viceprimarilor, presedinti de CJ..Pe 26 MAI la referendum TARA, POPORUL ROMAN a spus STOP FURTULUI DIN BANUL PUBLIC! Docila lui DRACnea, veorica a spus ca a inteles si respecta dorinta Romanilor! Bataie de joc!!! Nu a inteles nimic! Trebuie sa iesim masiv in strada si sa dam cu ei de pamant! N-au in cap decat cum sa fure mai mult si sa lase tara vraiste! Greva, miscari sindicale, orice, dar nu mai trebuie lasati in fruntea bucatelor ca astia fura tot!!

25 iunie 2019 23:58

Ecce Kurrupt, militant PSD O vreau in anus. Acum!

22 iunie 2019 9:39

pocaita Cand o vad pe matrakuka asta, docila lu dracnea, park-o vad pe Gabi lunca dupa ce s-a pocait! Pe cine vrea asta sa prosteasca! SHEET!

21 iunie 2019 14:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.