Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Scriam la inceputul anului ca Pro Romania este un abces politic, partid de tradatori si intriganti, de abandonati si defecati. Si lichele, completez acum, dupa ce vad cu cata nonsalanta dribleaza Victor Ponta pe langa demnitate si onoare. Fostul prim-ministru nu stie ce-i ala caracter, el linge azi acolo unde a scuipat ieri, dupa care se sterge tacticos la gura cu maneca si merge mai departe la fel de gomos si dezinvolt, ca un strengar scapat de urmaritori.

De fapt, drept cine se mai da Ponta? Ce personaj se crede, cand ba ia masa cu Barna de la USR, ba se ploconeste in fata lui Iohannis, iar cand mai are liber arunca ocheade si PSD-ului?! Ce fel de politician e acela care joaca la mai multe capete, cautand castigul personal indiferent de ideologi, doctrine si proiecte? Respins si de Renew Europe (platforma progresisto-globalista impinsa de Macron in Parlamentul European, cu Dacian Ciolos ales „guru”), Ponta tocmai ce si-a reamintit ca a fost presedintele Partidului Social-Democrat. Si bate la poarta din Kiseleff 10, mai cu un mesaj de impacare, mai cu o propunere, doar-doar l-or ierta fostii colegi. Dar cum sa ierti tradarea?

Integral pe NaţionalComentarii

v D-le ziarist de la Natinal, cam stim ce fel de om si politician este Ponta (nu am crezut ca poate fi asa), dar ar trebui sa-i numiti si analizati pe toti "politicienii lui", care probabil au acelasi "profil"

20 iunie 2019 21:58

Europeanul Ponta are acum mai multi parlamentari decât va avea la viitoarele alegeri. Și asta îi dă coșmaruri! Deocamdată, la români e mult mai ușor să convingi niște traseiști să-și trădeze electoratul care i-a trimis în parlament decât să convingi electoratul că meriți să fii în forul legislativ.

20 iunie 2019 16:21

BRICIUL Am bănuit de multă vreme că ponta e un simplu traseist fără gipies, că busola și-a pierdut-o de mai mult timp. Pare tot mai evident faptul că acest ponta este un politician(?) de nimic, un mare și priceput pupător de cururi pe principiul: cur să fie! Ce naiba, mă victore, ți-ai metamorfozat și demnitatea în rahat? Atunci, bravo, ești exact ce meriți!

20 iunie 2019 15:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.