Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Procurorul general al SUA, William Barr, a declarat, după întâlnirea cu ministrul Justiției, Ana Birchall, vicepremier pentru parteneriatul strategic, că speră ca aceasta să determine renunțarea la schimbările asupra legilor justiției prin care lupta împotriva corupției este amenințată. Procurorul general al SUA a avut și o întâlnire cu Președintele Klaus Iohannis.

Declaraţia procurorului general William P. Barr privind vizita efectuată la Bucureşti, România pentru participarea la reuniunea ministerial UE-SUA în domeniul Justiţie şi Afaceri Interne: "România este unul dintre cei mai puternici parteneri ai noştri în domeniul combaterii criminalităţii transfrontaliere. Cu ajutorul României, am avut posibilitatea să investigăm și să extrădăm membri ai unor grupări de criminalitate organizată implicate în activităţi de skimming şi fraude cibernetice la nivel internaţional. De asemenea, România a oferit o susţinere decisivă DEA în cadrul operaţiunilor de combatere a traficului de droguri.

Integral pe Digi24Comentarii

Ecce Kurrupt Porcurorul general al Statelor Unite ale Arianusului evident nu luptă în linia întâi împotriva Bestiilor Roșii precum Konchita Wurst de aia nu face spectacol îmbrăcat în tradiționala rochie de mireasă... Ăștia știe că care ecce treaba și îi înkurajează strategic din spate pe toți neprihăniții indiferent de la care capăt al cozonacului le place să înbuce. Ei știe că cozonacul ecce doar unul, precum Feliile Unite ale Împărăției Kurcubeului...

21 iunie 2019 10:53

Kuminecăturile Gemene Apoi după cum știți, eu, nepotul Unchiului Sam, ecce om făcut de mic copil și aveam toate orificiile pline de omertă cu mult înainte să iau jurământul de Procurist General al US of Gay. Iată de exemplu acum la această conferință de presă îmi curge un pic de omertă proaspătă din colțul gurii... Heteroriștii de pretutindeni inclusiv pizdacii mioritici ecce penali din naștere și amenință nu numai civilizația noastră dar de fapt întreaga specie Homo Superior. Baciul Pizdac în sfârșit a fost executat. Cei doi parteneri strategici a câștigat detașat. Plaiurile mioritice ecce de neuitat. Eu deși rochie nu am purtat, precum Konchita Wurst v-am cântat iar majoritatea covârșitoare a românilor altfel din buci a aplaudat. Pe portofel v-am pupat și cu sfinkterul bine franjurat v-am lăsat!

21 iunie 2019 1:45

Demolatorul justitiei si statului de drept. SLUGA lu DRACnea care s-a dat cu kurul de pamant sa faca legi numai pentru HOTI ca sa-l scape pe DRACnea de puscarie! Jegul de tudorel toader care a masacrat JUSTITIA si statul de drept! Pe el trebuie sa-l luam TOTI la intrebari! Pe el si kodarla lui, adina florea, care a batjocorit magistratii romani! Astia nu trebuie lasati sa scape!

21 iunie 2019 0:51

Masuri URGENTE! Toate LEGILE pe justitie ale lui tudorel toader, sluga psd, facute in ultimii doi ani, TOATE in favoarea HOTILOR si CONDAMNATILOR PENALI, URGENT ABROGATE! La fel si PENSIILE SPECIALE!

21 iunie 2019 0:44

kameleonii: PSD, după ce a încercat să boicoteze referendumul, acum încearcă să boicoteze implementarea referendumului. Se vede că PSD nu a înţeles încă lecţia dată la aceste alegeri, încă nu a înţeles că poporul este suveran şi, dacă a votat acest lucru, trebuie pus în practică.

21 iunie 2019 0:43

Vedeti va de farfuria voastra Maine va treziti la Jilava!

21 iunie 2019 0:41

Kuminecaturile Bucilor Gemene, sodomitul de serviciu al PSD Si eu!

20 iunie 2019 22:42

găozar bolşevic imbecil depistat 12:51

20 iunie 2019 16:31

Ecce Kurrupt în slujba PSD O vreau adanc. ACUM!

20 iunie 2019 16:30

ion Care legi domnule impedica lupta impotriva coruptiei? Ai invatat si dumneata aceasta placa invechita si fara sustinere. Vorbiti mai concret sa invatam si noi prostimea.

20 iunie 2019 15:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.