Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Poliţia britanică a arestat, miercuri, un bărbat de 64 de ani originar din Yorkshire (nordul Angliei), bănuit de omucidere involuntară în afacerea morţii fotbalistului argentinian Emiliano Sala, decedat într-un accident aviatic, informează AFP.

Forţele de ordine au refuzat să ofere mai multe detalii despre identitatea suspectului, care a fost eliberat după reţinere, dar acesta va coopera cu organele de anchetă.

Inspectorul Simon Huxter a făcut apel, prin intermediul unui comunicat, la evitarea oricărei "speculaţii, care ar cauza un stres suplimentar familiilor victimelor şi ar putea afecta, eventual, ancheta, aflată în curs de derulare".

De asemenea, două persoane bănuite că au difuzat pe reţelele de socializare o fotografie de la morgă cu corpul lui Sala ar urma să compară pe 10 iulie în faţa unui tribunal din Swindon (sud-vestul Angliei).

Integral pe Agerpres