Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dobânda la taxa auto s-ar putea plăti de marţea viitoare, dacă banii vor fi viraţi de la Centru, în timp util, în contul Fiscului. ANAF a restituit mare parte din taxa auto, dar nu a plătit şi dobânda, până acum.
Fiscul doljean va începe plata dobânzilor aferente taxei auto de săptămâna viitoare. Potrivit unor surse avizate, banii aferenți sumelor reprezentând taxa auto sub toate formele ei ar urma să intre în contul Fiscului doljean luni şi marţi. Conform ultimelor estimări, începând de marţi, 25 iunie 2019, ar urma să se facă plăţile. Banii din dobânzi ar trebui să intre direct în conturile persoanelor care au avut de primit sumele din taxa auto. Aceste plăţi s-ar face în zilele de marţi şi miercuri.

Persoanele care au hotărâri judecătoreşti vor primi dobânda la nivelul stabilit de instanţă. Restul vor încasa dobânda la taxa auto calculată la nivelul stabilit de lege, pe fiecare zi/lună de la data la care au achitat către Fisc respectiva taxă auto sub diversele ei denumiri.

Integral pe Curierul National