Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Daniel Suciu, Ecaterina Andronescu şi posibil Titus Corlăţean ar vrea să candideze pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD, în timp ce pentru cea de secretar general ar dori să intre în competiţie Robert Cazanciuc şi Felix Stroe au spus surse din partid, pentru MEDIAFAX.

Viorica Dăncilă este probabil să rămână singurul candidat pentru şefia PSD la Congresul extraordinar din 29 iunie, au precizat sursele citate.

Partidul ar putea avea, vinerea viitoare, şedinţa CEx pentru validarea candidaţilor pentru cele trei funcţii de conducere.

Sursele menţionate au declarat, pentru MEDIAFAX, că pentru funcţia de preşedinte executiv ar dori să candideze vicepremierul şi ministrul Dezvoltării Daniel Suciu, însă nu se ştie dacă are susţinerea organizaţiei PSD Bistriţa-Năsăud. De asemenea, este posibil ca în competeţie ar mai dori să se înscrie Titus Corlăţean şi Ecaterina Andronescu.

Integral pe Mediafax