Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputatul USR Adrian Claudiu Prisnel a afirmat că senatorul care i-a luat locul lui Claudiu Manda este lăutarul Eugen Gioană, pe care îl recomandă mai puţin vocea, ci mai degrabă prietenia cu acesta şi cu Olguţa Vasilescu, precum şi afacerile ilegale cu lemn.

„Înlocuitorul lui Manda în Senat este lăutarul Eugen Gioancă. Ce îl recomandă? Vocea şi talentul. Vocea mai puţin, talentul de a fi prieten cu Manda şi Olguţa şi afacerile ilegale cu lemn. Pe vremea când era şef al Ocolului Silvic, Eugen Geoanca a avut mai multe contracte cu firmele rudelor şi prietenilor, o adevărată caracatiţă a lemnului în Dolj, fiind şi demis după un control Romsilva. El e noul senator de Dolj. Prietenul clanului Manda-Olguţa. Tinerel, fără mustaţă, aşa cum îi zice şi cântecul, tocmai bun în epoca post-Dragnea”, a scris Adrian-Claudiu Prisnel, miercuri, pe Facebook.

Integral pe MediafaxComentarii

Coalitia hotilor penali PSD & ALDE: La alegerile astea, care vin, va fi jale pentru ei daca nu inventeaza ceva sa poata fura. UDMR va avea soarta ALDE si nu va putea fi salvat nici cu voturi cumparate sau cedate iar PSD si PRO-ROMANIA vor fi la limita pragului, nu vor face impreuna nici 12-14%. Ar putea sa ii salveze niste anticipate dar...ma bucur ca sunt prea prosti sa stie cum sa le obtina sau ii incurca interesele financiare ale finantatorilor. Sunt prinsi in capcana pe care au intins-o repetat ei altora si dupa multe prostii pe care le vor face, vor veni din spate niste dosare de... tradare de o sa la fie rusine sustinatorilor lor sa se priveasca in oglinda.

19 iunie 2019 19:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.