Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Rovana Plumb a fost aleasă vicepreședintele grupului social-democraților în Parlamentul European.

”Sunt onoarată de susținerea colegilor pei din PSD, cât și colegilor familiei politice din care facem parte, Partidul Socialiștilor și Democraților Europeni. Mă bucur că pot să reprezint atât PSD cât și România în familia noastră politică. Vom lupta pentru reducerea sărăciei, pentru tot ceea ce înseamnă investiții pentru reducerea impactului negativ al schimbărilor climatice și de asemenea pentru tot ceea ce înseamnă egalitate de gen și locuri de muncă decente. Noi vrem o Europă unită, nu o Europă cu două viteze”, a declarat Rovana Plumb, exclusiv pentru Antena 3.


Comentarii

Coalitia hotilor penali PSD & ALDE La alegerile astea, care vin, va fi jale pentru ei daca nu inventeaza ceva sa poata fura. UDMR va avea soarta ALDE si nu va putea fi salvat nici cu voturi cumparate sau cedate iar PSD si PRO-ROMANIA vor fi la limita pragului, nu vor face impreuna nici 12-14%. Ar putea sa ii salveze niste anticipate dar...ma bucur ca sunt prea prosti sa stie cum sa le obtina sau ii incurca interesele financiare ale finantatorilor. Sunt prinsi in capcana pe care au intins-o repetat ei altora si dupa multe prostii pe care le vor face, vor veni din spate niste dosare de... tradare de o sa la fie rusine sustinatorilor lor sa se priveasca in oglinda.

19 iunie 2019 18:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.