Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul grupului UDMR din Senat, Cseke Attila, a declarat că parlamentarii Uniunii s-au abţinut la votul din plenul Camerei superioare a Parlamentului aferent proiectului de lege al PNL prin care "s-ar fi eliminat parţial" pensiile de serviciu.

"Trebuie eliminate toate pensiile speciale. (...) Iniţiativa prevede soluţii parţiale, incomplete şi favorizează unele categorii de angajaţi, astfel că UDMR nu a putut fi de acord cu forma propusă a iniţiativei. Susţinem, însă, necesitatea eliminării tuturor pensiilor speciale pentru senatori şi deputaţi, judecători, membrii Curţii Constituţionale, ale tuturor funcţionarilor publici din instanţe, parchete, din Parlament, dar şi ale personalului din armată, poliţie, jandarmerie şi serviciile secrete", a afirmat Cseke Attila.

El a precizat că senatorii UDMR au propus 12 amendamente la iniţiativa legislativă, care ar prevedea eliminarea tuturor pensiilor şi indemnizaţiilor speciale şi de serviciu, acestea fiind însă respinse.

Integral pe AgerpresComentarii

un ardelean De azi inainte, numa` pt ca sustin eliminarea pensiilor speciale io votez cu UDMR !!!

20 iunie 2019 17:23

PSD IGNORA VOINTA POPORULUI DIN 26 MAI: Adica, acum, dupa mesajul transmis PSD-ului de majoritatea Romanilor la referendumul din 26 Mai, ,,FARA OG SI PENSII SPECIALE” PSD care spune ca a inteles si va respecta dorinta Romanilor, NU A INTELES NIMIC! Si MINTE. Nu numai ca nu taie aceste pensii nesimtite, PSD cu un tupeu NESIMTIT, pregateste ACUM OUG sa le dea PENSII SPECIALE si alesilor locali, primarilor, viceprimarilor, presedinti de CJ, astia care le mana oile la usa alegerilor care urmeaza!??? Pai dac-ai p'asa atunci chiar ka o sa si-o ia ca la FLAMANZI, in 1907! Ajunge cu batjocura PSD-ista! FURA PSD banii romanilor de la buget, bani stransi cu atata truda din sute de impozite si taxe platiti de noi toti amarastenii si astia, PSD, ingrasa armata de votanti! Asta nu-i LEGE este HOTIE si JAF National care trebuie oprit.!!! PSD SE JOACA CU FOCUL!!!!!

19 iunie 2019 18:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.