Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Victor Ponta cere ca PSD, ALDE și Pro-România să aibă candidat comun în alegerile prezidențiale. Ponta a susținut marți seară, după ce moțiunea a picat, că ar susține un candidat comun împreună cu PSD și ALDE la prezidențiale.

„Eu tot vreau în turul 2 să intre un candidat de centru-stânga. Eu tot cred că putem găsi un candidat, să nu fie nici de la PSD, pe care să îl susținem să ajungă în turul 2. Pro România și PSD și ALDE! Noi am venit și cu o propunere concretă și am zis să îl propunem pe Sorin Cîmpeanu. PSD nu a zis niciodată nimic de rău de Sorin Cîmpeanu, ALDE nici atât. Are recunoaștere internațională, e un candidat foarte bun. Pe el îl propunem noi, poate aveți idei mai bune. Dar dacă mergem cu trei candidați (din partea stângii – nr.) sigur nu intră niciunul în turul 2”, a spus Victor Ponta, în emisiunea „Dosar de Politician” de pe B1TV.

Integral pe Cotidianul