Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Victor Ponta cere ca PSD, ALDE și Pro-România să aibă candidat comun în alegerile prezidențiale. Ponta a susținut marți seară, după ce moțiunea a picat, că ar susține un candidat comun împreună cu PSD și ALDE la prezidențiale.

„Eu tot vreau în turul 2 să intre un candidat de centru-stânga. Eu tot cred că putem găsi un candidat, să nu fie nici de la PSD, pe care să îl susținem să ajungă în turul 2. Pro România și PSD și ALDE! Noi am venit și cu o propunere concretă și am zis să îl propunem pe Sorin Cîmpeanu. PSD nu a zis niciodată nimic de rău de Sorin Cîmpeanu, ALDE nici atât. Are recunoaștere internațională, e un candidat foarte bun. Pe el îl propunem noi, poate aveți idei mai bune. Dar dacă mergem cu trei candidați (din partea stângii – nr.) sigur nu intră niciunul în turul 2”, a spus Victor Ponta, în emisiunea „Dosar de Politician” de pe B1TV.

Integral pe CotidianulComentarii

Europeanul Hă, hă, hă! Cât de generos e Ponta când le propune celor de la PSD - ALDE să aibă candidat comun! Mai mult! In mărinimia lui chiar își calcă pe inimă și acceptă ca acest candidat să nu fie el sau cineva din partid(uleț)îl lui! Dar, nota bene! Să nu fie nici de la PSD, nici de la ALDE! Că altfel, adio ajutor de la PRO! Siktir!

19 iunie 2019 15:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.