Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Iata ca intelegerea mai mult sau mai putin tacita ca incarcerarea lui Liviu Dragnea sa fie ultimul avertisment dat politicienilor sa nu mai depaseasca noua ”linie rosie” trasata pentru a separa politicul de Justitie s-ar putea sa nu fie totusi pe deplin respectata. Cu toate ca este greu de crezut ca s-ar putea sa ne mai intoarcem vreodata la ”structuri de elita” precum cea de la DNA – Ploiesti. Dar, totusi, la varful sistemului inca se monitorizeaza atent cum Codrin Stefanescu se agita parca sa fie tocmai el ”exceptia” care sa intareasca noua regula.

De acum fostul secretar general al PSD-ul parand a se forta, cu o incapatanare demna de o cauza mai buna sa calce pe ”becul” procurorilor, uitand ca si daca ar fi ramas ”el lider maximo” al principalului partid de guvernamant, tot s-a dovedit ca Liviu Dragnea nu a avut ”parghiile” cu care a fost ”aburit” pana in ultima clipa de dinainte de pronuntarea sentintei definitive. Astfel ca este foarte posibil sa se recurga la amanarea aplicarii ”pactului”, cel putin pana ce ”si-o ia si Codrin si gata”!

Integral pe Naţional