Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Companiile publice au ajuns un rai al angajaţilor la stat, care pot găsi aici cele mai mari salarii din economia românească.

În companiile din România deţinute de stat, salariile sunt cu peste 80% mai mari decât salariul mediu din sectorul privat, arată un raport al Fondului Monetar Internaţional (FMI) ce analizează datele pentru anul 2016.

Integral pe AdevărulComentarii

Coalitia hotilor penali PSD & ALDE: La alegerile astea, care vin, va fi jale pentru ei daca nu inventeaza ceva sa poata fura. UDMR va avea soarta ALDE si nu va putea fi salvat nici cu voturi cumparate sau cedate iar PSD si PRO-ROMANIA vor fi la limita pragului, nu vor face impreuna nici 12-14%. Ar putea sa ii salveze niste anticipate dar...ma bucur ca sunt prea prosti sa stie cum sa le obtina sau ii incurca interesele financiare ale finantatorilor. Sunt prinsi in capcana pe care au intins-o repetat ei altora si dupa multe prostii pe care le vor face, vor veni din spate niste dosare de... tradare de o sa la fie rusine sustinatorilor lor sa se priveasca in oglinda.

19 iunie 2019 19:06

ariciul Pai de aoia e lumea proasta ma la noi.Tara e a celor ce lucra la stat.Care iau bani de la STAT.Aia care muncesc fac bani p[entru aia care freaca p..a si o mai si sug prin birouri,plus pupaciunile in curul sefilor ca sa......mearga cat mai mult.Si daca a prins un post iata ce se intampla ;Am lucrat in finante 18 ani si am iesit la pensie.A ramas fiica mea in locul meu.Ati priceput baaaiiii robilor?Isi lasa posturile mostenire fraierilor .Munciti ca asa ati ales.trebuie sa traim si noi astialaltii si inca bine.Salarii mari.munca ioc.minivacante cam tot anul si prime la sf,de an si pentru refacere dupa concediu,ba da ce -mi dori mai mult?Pana la urma,ca so duci bine ....faci orice.Numai munca nu.

19 iunie 2019 9:23

iulian FNI

19 iunie 2019 9:07

iulian Ma indoiesc ca sectorul bugetar din Romania poate fi comparat cu raiul, nici macar din punct de vedere al salariilor.Angajatii FMI, cu salarii evident "confidentiale", stau fara indoiala mult mai bine, doar sunt platiti gras ca sa-i bage in rahat pe altii. Valabil si pentru altii, care uita cum isi castiga salariile enorme, rapoitat la cele ale romanilor de rand. In rest... "Dormiti linistit, FNI are grija de voi!" Intre FMI si FMI e doar o litera diferenta.

19 iunie 2019 9:06

Lorainne Dar de cand da FMI salarii romanilor??? Ca pana acum le-a dat doar imprumuturi de cacat pentru cacaturi internationale cumparate aiurea....... Sa ne mai lase astia cu teoriile lor... Ca ne-au mai bagat de cateva ori in rahat, dupa ce ne-a scos Ceausescu....... Asta e treaba UE-ului, cu respectarea echitatii....

18 iunie 2019 22:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.