Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prim-ministrul Maia Sandu s-a întâlnit marţi, 18 iunie, cu reprezentanţii mass-media pentru a aborda problemele presei şi soluţiile necesare privind asigurarea funcţionării unei prese libere şi independente. La eveniment au participat reprezentanţi ai presei din Chişinău, ai presei locale, jurnalişti de investigaţie, precum şi reprezentanţi ai organizaţiilor de media.

„Vreau să vă mulţumesc pentru toată munca şi nopţile nedormite de-a lungul anilor, pentru unii chiar zeci de ani, în care au stat la paza democraţiei. Am văzut, mai ales în ultimele zile şi săptămâni, reporteri care riscau cu securitatea personală pentru a afla adevărul, redacţii de ştiri care au lucrat fără încetare, jurnalişti care au fost ameninţaţi din cauza investigaţiilor. Sunt convinsă că nu de mulţumirile politicienilor aveţi dvs. nevoie, ci de schimbarea atitudinii şi, bineînţeles, de schimbarea legislaţiei, aşa încât să fiţi protejaţi, să aveţi acces la informaţii şi să puteţi munci în condiţii bune şi cu salarii bune”, a declarat premierul Maia Sandu.

Integral pe Adevărul