Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Ce se întâmplă acum în PSD Dâmboviţa întrece orice scenariu pe care vreun duşman al partidului şi l-ar fi putut închipui/dori. Practic, Organizaţia a devenit o afacere, în care puterea de decizie nu mai aparţine celor merituoşi, ci se păstrează în familie. Din mamă-n fiu: RovAna Plumb, preşedinte; Andrei Plumb, desemnat aseară vicepreşedinte. Cum ar veni, mamiţica îi construieşte lui Goe un viitor. Sunt surprins de lipsa cvasitotală de reacţie a organizaţiei. Nu-i mai căinez, însă, pe cei de acolo. După simulacrul de alegeri în 2 minute, fără vot secret, după dezastrul de la europarlamentare (cel mai prost rezultat din istorie), ei asta au înţeles: să gireze în continuare aceşti impostori la conducere, care nu au scrupule în a-şi atinge scopurile (afaceri personale şi atât)”, scrie Adrian Ţuţuianu, unul dintre cei excluşi anul trecut din PSD, după alegerea fiului Rovanei Plumb în funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei.


Comentarii

v Mos Ion Roata, te-as fute-n cur! Imi placi enorm!

20 iunie 2019 12:58

MOS ION ROATA Sigura Rovanica ar putea sa ne explice si ce functie de partid a avut inainte de decembrie 1989 la MIRAJ! Poate isi aminteste de colega de la SIN, doamna TANTICA! Sunt multe ... de spus!

19 iunie 2019 20:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.