Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Francisc Demetrescu (38 de ani) din Ploieşti, recent eliberat din închisoare, a fost arestat preventiv sub acuzaţiile de viol, tentativă de viol, ameninţare şi furt. Bărbatul a fost prins de tatăl uneia dintre victimele sale în timp ce încerca să o batjocorească în maşină.
Francisc Demetrescu, un individ deosebit de periculos, recent eliberat din închisoare după 15 ani de pedeapsă, a fost prins din nou de către poliţiştii din Ploieşti. Pe numele său, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti au emis mandat de arestare preventivă pentru o tentativă de viol, faptă din data de 1 iunie 2019, viol, faptă din noaptea de 22 spre 23 octombrie 2018, furt şi ameninţare. Judecătoria Ploieşti a admis solicitarea procurorilor, astfel că Francisc Demetrescu a fost arestat preventiv în data de 11 iunie 2019. Surse judiciare au declarat pentru ”Adevărul” că Francis Demetrescu a fost prins în fapt de către tatăl uneia dintre victimele sale, în timp ce încerca să o violeze în maşină.

Integral pe Adevărul