Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Procurorul Bogdan Pîrlog, candidat pentru şefia Secţiei de anchetare a magistraţilor, a precizat pentru Mediafax că a formulat o cerere de recuzare a unor membri CSM care fac parte din comisia de concurs, între care şi pe preşedintele Consiliului, Lia Savonea.

Procurorul Bogdan Pîrlog nu s-a prezentat, marţi, la sediul CSM pentru a susţine, în faţa comisiei de concurs din CSM, interviul pentru funcţia de şef al Secţiei, deoarece aşteaptă un răspuns privind recuzarea unor membri. Procurorul a precizat, pentru MEDIAFAX, că a cerut recuzarea Liei Savonea (preşedinte CSM), Simona Marcu şi Nicoleta Ţînţ.

Adina Florea, Sorin Iasinovschi şi Bogdan Pîrlog sunt cei trei candidaţi pentru funcţia de procuror-şef al Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie. Aceştia sunt programaţi pentru a susţine, marţi, interviurile în faţa unei comisii formate din membrii CSM.

Iniţial, Pîrlog a fost respins deoarece nu ar fi avut 18 ani vechime, însă acesta a formulat contestaţie. Plenul CSM a decis admiterea contestaţiei procurorului Bogdan Pîrlog.

Integral pe GândulComentarii

Sectia de investigare a magistratilor si adina florea=INCHIZITIA PSD . Nu întâmplător magistrații români și instituțiile europene s-au opus înființării acestei secții. Au anticipat că va fi bâta cu care Guvernul PSD-ALDE va zdrobi orice pericol, va lovi în orice orice formă de opoziție. Pentru procurorii și judecătorii români a fost confirmarea pericolului care îi pândește. Cum vor îndrăzni să ancheteze sau să condamne un gușter aflat la putere, se vor trezi tăvăliți imediat de Inspecția Judiciară, pedepsiți de CSM, hăituiți de Comisia specială.

18 iunie 2019 14:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.