Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Parlamentul dezbate și votează, marți, în plen reunit, de la ora 14.00, moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, iar cu o zi înainte de eveniment reprezentanții opoziției au recunoscut că nu reușiseră să adune voturile necesare pentru răsturnarea Executivului, respectiv 233.

Luni seară, Rareș Bogdan a afirmat că opoziția are 214 voturi garantate la moțiunea de cenzură, poate chiar 218, în contextul în care un coleg din PNL i-a transmis că a reușit să obțină patru voturi din zona puterii. Pentru ca moțiunea să treacă însă trebuie 233 de voturi.
„În momentul acesta sunt 214 voturi garantate, pot fi chiar 218 având în vedere că în urmă cu jumătate de oră am vorbit cu cineva important din PNL care îmi spunea că a mai reușit să obțină încă patru voturi din zona puterii, să spunem așa, deci teoretic avem nevoie de 15-17 voturi care pot fi obținute până mâine la prânz în așa fel încât guvernul Dăncilă să plece”, a afirmat Rareș Bogdan, luni seară, la postul B1 Tv.

Integral pe Cotidianul