Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un cardiolog din Sibiu în vârstă de 54 de ani, care făcea gărzi la Serviciul Judeţean de Urgenţe, a murit în timpul unei excursii. ”Câţi vreţi să se mai alinieze convoiului mortuar?”, întreabă un coleg al medicului guvernanţii.

„Încă o veste tristă acoperă corpul medical, la nici o săptămână de când un medic a decedat. Astăzi, dr. Cătălin Bălan, cardiolog în Sibiu, a plecat lângă cei 45 de medici morţi în gărzi sau după. Condoleanţe familiei! Stimaţi guvernanţi, uitaţi-vă în jur şi încercaţi să vedeţi efectele tergiversării, nepăsării, indolenţei de care daţi dovadă când e vorba de medici. Câţi vreţi să se mai alinieze convoiului mortuar? Iniţiativa privind gărzile de a fi trecute la vechime poate salva sute de vieţi, atât ale medicilor, dar şi ale pacienţilor. Nu lăsaţi timpul sa treacă dacă vreţi să mai aveţi un corp medical de elită”, scrie pe Facebook un coleg al medicului din Sibiu.

Integral pe MediafaxComentarii

ariciul Ia mai terminati ba cu plangerile.Sunteti plini de bani ,stim toti cum se fac garzile,Am trcut toti prin spitalele Romanestri ,si cu bani deacasa si cu mancare ca in spital e furata toata,si cumparand materialele necesare ca spitalul nu are nici macar gheata bai sa pui pe o taietura.Mai mult ;daca este e inchis frigiderul cu lacatul ,ti se spune sa pui gheata ,da cheia e la infirmiera si ia ghiciti?nu mai este deacuma sa mai punem.ia sai dai ceva ca apare o sticla un pet inghetat care oricum nu se aseaza ca lumea pe operatia la mana ori la picior.Nu garzile va omoara.Setea de bani si munca la cabinetele particulare va omoara ,plus orele pe la universitati .Ca in spitalele de stat ,voi doar stati.Ca de aia e ...STAT.Pana acuma tipati ca nu erau platite orele de garda.Vi sau marit salariile si vi se platesc orele ,bai nene?la razboi se mai si moare.Si nu munca e de vina.

18 iunie 2019 8:43

v Curios ca un medic de specialitatea cardiologie sa faca infarct, iar el sa nu recunoasca simptomele si sa nu stie ce sa faca. La fel mi se pare curios ca era singur si nu cu un grup de prieteni. In rest, fata de morti numai de bine.

17 iunie 2019 23:41

v Nu stiu in cazul acesta daca dr facea ore la cabinete private, cu toate ca le-au fost marite salariile. Garzile dese le fac deoarece sint foarte multi medici plecati peste granita si marimea sectiei. Mi-e greu sa cred ca in Sibiu cu facultate de medicina sa nu fie ocupate toate posturile.

17 iunie 2019 23:37

TicTac Astia nu se satura de bani. Au salarii mari si se inghesuie sa faca garzi. Credeti ca n-ar fi si altii? La astea se mai adauga si mostenirea genetica.

17 iunie 2019 20:08

Aceasta categorie profesionala se scaldă în banet!!! Merg, pe capete, în excursii, concedii ...-pardon, ei le spun ”BOMBASTIC=CONGRESE”-, din banii de spaga, o dau la ”mica-înțelegere” rămâne câte 1-2 pe secție .... și atunci, ăsta e rezultatul!!!! Dumnezeu nu bate cu parul!!! O să vă sature, BUNUL DUMNEZEU, de toate pe toate cadrele medicale, ce iau șpagă!!!! BLESTEMAȚILOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17 iunie 2019 17:28

fiziciana hai sa ne kk pe noi aiurea..lumea moare...acum nici sa mori nu mai poti..ca e de la munca...fix la garzi..in timpul liber in excursie...da-o dreaq!!! oare de ce le place la toti sa se tot victimizeze???

17 iunie 2019 12:32

cucu morala este ca medicii sa nu mai mearga in excursii si sa faca numai garzi!

17 iunie 2019 11:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.