Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Transformarea dosarului penal în armă electorală a fost „cea mai cruntă palmă dată justiţiei” şi niciun pact nu va reuşi să şteargă urmele abuzurilor comise în numele „pseudo-dreptăţii” sau ruşinea dosarelor încropite cu pistolul la cingătoare şi cătuşele la geam, spune judecătorul Adriana Stoicescu.

Preşedintele Tribunalului Timiş, Adriana Stoicescu, a postat, duminică, pe pagina sa de Facebook, un mesaj dur la adresa clasei politice, după ce, timp de 30 de ani, „nimeni nu a făcut rabat de la a se folosi de justiţie pentru a-şi asigura electoratul de sale intenţii”.

„De la lupta cu greaua moştenire a comunismului, trecând pe la implementarea democraţiei româneşti de tip struţo-cămilă, culminând cu lupta anticorupţie, toate partidele au visat să deţină controlul judecătorilor. Nu pentru că îşi doreau cu adevărat o justiţie independentă şi nici pentru că le păsa, ci pentru că, la un moment dat, şi-au dat seama că aşa ar putea scăpa elegant de adversarii politici”, scrie judecătorul timişean.

Integral pe MediafaxComentarii

MOS ION ROATA PARTEA a I a : Acesta este adevarul! Din pacate, cei „interesati” ... nu aud! Dana GARBOVAN spune de ani de zile aceleasi adevaruri! Dumneavoastra de asemenea nu este pentru prima data cand faceti aceste afirmatii! Numai purtatorii de geci rosii si cei care au fost plecati din tara in ultimii noua ani nu aud nimic! Este indecent si chiar umilitor pentru cei care te-au propulsat in inalte functii sa constate ca cersesti pe la portile inalte ceva „coabitare” din dorinta de a ramane prim....! Pretul vanzarii? Sigur, abandonul programului politic si abandonul luptei pentru asigurarea respectarii drepturilor si libertatilor fundamentale in Romania! Stim : „orice om ii este teama”!!! Dar tot la fel stim ca „orice om ii este teama” nu are ce cauta in inalte functii daca ... ii este teama! Functiile temporar ocupate impun anumite responsabilitati! Printre responsabilitatile functiei de prim ministru sunt si cele legate de impunerea respectarii drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului in tara pe care o reprezinti! Sa te guduri pe langa alde Timmermans ca „nu mai exista riscul activarii articolului 7” prin abandonul actului de justitie in mainile gruparii de tip mafiot si criminal care a pus stapanire pe justitia din tara ta este un act de tradare nationala! Iata, persoane avizate din justitie afirma nici mai mult nici mai putin faptul ca, justitia este folosita pentru ... EPURAREA POLITICA!

17 iunie 2019 9:41

MOS ION ROATA PARTEA a II a : Iar tu Viorica - Vasilica alias „20 - 20”(proba de microfon???), „Pristina” sau „sex”, vii si te dezici de unul dintre obiectivele prioritare ale programului de guvernare pentru care poporul si-a dat votul si te-a propulsat ... la guvernare! Nu ai inteles nimic din rezultatul recentului vot! Daca din prima luna in functia nou acupata impuneai o legislatie care sa stopeze abuzurile, haituirea, hartuirea cetateanului roman de rand, incomod pentru gruparea de tip mafiot care a pus stapanire pe justitia romaneasca, in 26 mai rezultatul votului era cu totul altul! De ce sunt trecute sub tacere celebrele cauze in care instantele au dispus achitari? Cauzele : Constantin Popescu TARICEANU, Sebastian GHITA, Dumitru DRAGOMIR, Mircia GUTAU, Decebal Traian REMES, Emilian Vasile CUTEAN, Radu NISTOR, Toni GREBLA, Ludovic ORBAN, Victor Viorel PONTA si multi, multi altii! In toate aceste cazuri achitarea a fost decisa urmare a constatarii de catre instante a existentei unor dosare fabricate pentru fapte de coruptie in care "probele vazute de acuzare" sunt ... total inexistente! Sa nu mai vorbim de miile de magistrati carora le-au fost fabricate dosare penale pentru a-i determina sa "cante" cum a dorit si cum doreste gruparea mafiota! Aceste dosare penale, dupa atingerea scopurilor fiind ulterior clasate!

17 iunie 2019 9:41

MOS ION ROATA PARTEA a III a : Sunt extrem de multe cazuri in care haituitii, hartuitii si abuzatii au trecut in nefiinta pe timpul cercetarilor sau la cateva zile dupa achitare! In toate aceste cazuri sunteti complici la crime cu premeditare! CCR de ani de zile a decis definitiv si GENERAL OBLIGATORIU : 01. protocoalele sunt nelegale; 02. probele obtinute prin aplicarea acestora sunt nelegale; 03. completele de judecata au fost nelegal constituite; 04. Majoritatea articolelor Codurilor Penale(cu prioritate CPP) sunt neconstitutionale. Din aceste motive Guvernul actual este obligat si are toate argumentele legale sa -si asume responsabiilitatea si sa adoptate in regim de maxima urgenta a OUG pentru : 01. scoatere in afara legii a protocoalelor si a probelor rezultate din aplicarea lor; 02. nelegalitatea functionarii TUTUROR completurilor de judecatori(nu numai a celor de 5 judecatori); 03. amnistie si gratiere pentru cauzele in care au fost folosite probe obtinute in baza protocoalelor nelegale. 04. invocarea de catre Guvern la CCR(sau sesizarea Avocatului Poporului) pentru nelegalitatea functionarii TUTUROR completurilor de judecatori si a tuturor completurilor de judecata nespecializate in fapte de coruptie( si nu numai a celor de 3 judecatori); 05. adoptarea unei HG privind desectretizarea Hotararii CSAT care a permis incheierea protocoialelor.

17 iunie 2019 9:40

MOS ION ROATA PARTEA a IV a : Ce face Guvernul in acest sens? NIMIC! Ce face prim Ministrul si Ministrul Justitiei ca principali responsabili in acest sens? NIMIC! Se comporta ca un adevarati CAI TROIENI al guvernarii! Trageti de timp si manipulati in scopul erodarii majoritati parlamentare(probabil in cardasie cu gruparea de tip mafiot si criminal despre care am vorbit anterior) Adoptand aceste acte normative in regim de maxima urgenta vor iesi la iveala toate marile abuzuri despre care se face vorbire! Probabil ca gruparea de tip mafiot si criminal, prin intermediu celor cateva sute de “guristi stradali” si “danieleti” vor protresta. Insa, in fata evidentei vor trebui sa recunoasca faptul ca au distrus cariere, au distrus familii, au lipsit de libertate abuziv si au epurat, au fabricat dosare si au falsificat probe pentru cercetare abuziva, represiune nedreapta, pentru obtinerea de avantaje materiale pentru gruparea de tip criminal si mafiot. Acestia(gen : “portocala”, “onea”, “deca”, “nistor”, “sevastian”, “man” si cati or mai fi pe la toate “teritorialele” sau “centralele”) au fost, sunt acuzati si dovediti ca au fabricat dosare penale. Nu este nevoie ca sa vina Timmermans sau UE sa consatate ceea ce CCR a decis! Nu este nevoie ca Primul Ministru sa cada la invoiala cu acestia pentru a corecta legislatia abuziva! Este nevoie ca cei pe care i-ati pus si sustinut in jilturi inalte sa-si asume responsabilitatea si sa impuna Guvernului acte normative care sa asigure si in Romania resopectarea cu strictete a drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului! Luati aminte : asa se face opozitie! In rest : RUSINE, RUSINE, RUSINE SA VA FIE!

17 iunie 2019 9:40

Coruptia Ucide În Chilotzi la Metrou Bine, si cu pushlamaua de Ponta ce e (în mijlocul co-pushlamalelor sale dela USR-PLUS, n.m.)?! Cu respect, Baditza-Bulangendaritza F.

17 iunie 2019 0:43

Mihai Draghici Pulifrici Judecătoarea Dana Gîrbovan, atac la pactul propus de Iohannis: Dacă dorește într-adevăr o justiție independentă, așa cum pretinde, atunci să publice hotărârea CSAT care a creat fundamentul pentru ingerința serviciilor de informații în justiție - vezi pe seit-urie alotra, ca noi nu puteam publica asa ceva, ca ne sare (jigodia sub-umana de) Ronald Lauder la beregata, fukcea bale la bot si ne si musca de kur & de jugulara! Cu respect, MD-P

17 iunie 2019 0:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.