Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a susţinut, sâmbătă seara, la RTV, că preşedintele Klaus Iohannis nu este interesat de postul de preşedinte al Consiliului European, dorind să candideze pentru al doilea mandat de şef al statului.
Rareş Bogdan a susţinut, totodată, că Dacian Cioloş este mai bine contat în sondaje decât Dan Barna, însă liderul PLUS „va fi spulberat” de Klaus Iohannis, într-o eventuală competiţie electorală.
Referindu-se la informaţiile publicate de Financial Times, potrivit cărora Klaus Iohannis se află pe lista scurtă pentru postul de preşedinte al Consiliului European, Rareş Bogdan a spus: „Mai trebuie să vrea şi Grivei, adică mai trebuie să dorească asta şi preşedintele României, care şi-a exprimat dorinţa de a candida pentru al doilea mandat la Cotroceni şi pentru a merge mai departe pe acest proiect politic. Deci domnia sa nu a spus nici măcar o clipă că ar abandona funcţia prezidenţială din România pentru una de foarte mare reprezentare la nivel european”.
Rareş Bogdan a precizat că ultima dată a vorbit cu preşedintele în urmă cu două zile, de ziua acestuia, dar nu crede că s-a schimbat ceva între timp.

Integral pe AdevărulComentarii

Hingherul de serviciu Rareș Bogdan ăsta lovește-n Grivei, care Grivei trebuie să și vrea să fie președintele CE. Eu îl simpatizez pe nea Rareș, dar sărmanul are un limbaj de lemn atât de nepotrivit, care nu numai că strepezește urechile audienței, dar îl face pe Rareș de tot căcatul. Are însă o mare calitate, dacă poate fi numită așa, anume are gura mare și e foarte pătimaș, dar tocmai de aceea el sărmanul dă cu bâta-n baltă mult prea frecvent. Nu știu ce mare bine va face PNL-ului acest nea Rareș, care nu e de calibrul lui Mircea Diaconu, de exemplu. Sper ca nea Rareș să latre mai intelighent de acu înainte, că altfel își va da cu firma-n cap. Punct!

16 iunie 2019 21:03

Pute Am crezut ca a murit ca nu s-a mai auzit nimic de noua eminenta cenusie !!

16 iunie 2019 17:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.