Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Greul abia începe pentru fostul președinte PSD, Liviu Dragnea, aflat acum în penitenciarul Rahova, ca urmare a condamnării la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare în procesul angajărilor fictive. Mai multe dosare penale, care îl vizează direct sau indirect, i-ar putea agrava situația juridică. În plus, oamenii săi sunt acum vânați chiar de colegii lor din PSD. Deja, fosta sa consilieră, Anca Alexandrescu, și prietenul lui Dragnea, Darius Vâlcov, au fost dați afară de premierul Viorica Dăncilă, însă cei mai mulți sunt în continuare în funcție, precum șeful Curții de Conturi, Mihai Busuioc, Adrian Mlădinoiu, secretar de stat la SGG sau Carmen Dan, ministrul de Interne.

Integral pe G4media.roComentarii

Puscariasul Dragnea Buna seara - sunt eu (EURO-pushlamaua de "gen". Coldea F., n.m.) si as vrea sa aflu daca aveti vreo veste de la EURO-maimutzele mele "Marius Ivanescu" & "Florin Bilei" (cf. nomenclatorului STS de nventar, n.m.) ca le-am pierdut din periscop si nu stiu ce mai fuck între tmp ... Cu respect (servesc "patria" = sug EURO-poolla, n.m.) F.C. (adica ma futt în cur, n.m.)

19 iunie 2019 0:07

Ecce Kurrupt, pe numele adevărat Liviu Pleșoianu, deputatul PSD feminizat, cu codiță... Dragnea-mi fute-ades găoaza și m-apucă toată groaza!

17 iunie 2019 9:56

Ecce Kurruptdefoame Am fost sa-l sustin pe tov dracnea, dar nu am mai prins mici si nici bere

16 iunie 2019 20:57

Liviu Nicolae Dragnea rupt în cur, adică cu curul rupt de amor nebun obligatoriu Eheii dragilor, IO care am vrut să ajung voievodul de Teleorman al acestei țări, am ajuns însă la ocna de la Rahova călcând pe urmele lui Adrian Năstase și deși sunt și IO mare vânâtor, nu mi-am vânat gușa ca pretenul meu Adrian, ci m-am dus acolo cu mult curaj și cu curul uns cu cîteva straturi de unguent, pentru a rezista amorului nebun de la ocnă. PSD-ul e în siaj și se va scufundaseu, cum ar spune marele cârmaci Traian Băsescu. Aici la ocna de la Rahova îl am lângă mine pe sultanul Puleiman Magnifăcatul, alias Radu Mazăre, care din faraon de baltă și rege încornorat, a ajuns și el tot la ocnă, că doar suntem ocnași politici, cum ar spune dragul meu preten Codrin Ștefănescu, cel care mă cunilincționează cu limbi între buci cu mult amor de la distanță. Între timp, Titus Corlățean e ministru la Nimic, iar Lia Olguța Vasilescu e și ea ministru la Nimc, deci treaba merge ca și unsă, așa cum pe mine mă tot ajung din urmă falusurile noduroase ale celor mai virili viețari de aci de la ocnă. Eu ecce cu bucile rupte de atâta viol înnamorat, dar îi mulțumesc altui preten drag, e vorba despre Eccce Kurrupt, care mă tot linge și el între buci cu multă dragoste fascistă loială, că deh, ecce și el un alt poponar pecerist de-al nostru, angajat cu state de plată fictive pe undeva unde nu l-a găsit încă nimeni, state de plată achitate de PSD cu bani de la bugetul țării, buget care are grijă de partidul nostru Mafie. Acum vă las dragilor, că trebuie să vânez muie cu ghiotura, că deja s-au aliniat la ușa celulei mele, câțiva zdrahoni viețari de aci, preteni huseni pe care trebuie să-i iubesc, pentru că altfel e vai de bucile mele rupte-n cur și ferfeniță. Vă muiesc dulce pe toți cu drag, al vostru Liviu Nicolae Dragnea Kur Rupt și cu ochii ca sarmaua. Pa!

16 iunie 2019 20:42

Puscariasul Dragnea Acolo ai sa crapi puscariasule in pușcărie acum se va dezvalui toate furturile tale ..ii vei lua drumul fratelui tău..

16 iunie 2019 17:41

Victor Ion Marele Patriot Razboinic Neinfricat cu Statu Paralel in spritzuri aduse chiar de el (Opus One) la K-2 si K-14 cel ce se visa Presedintele Romaniei va mai iesi din Puscarie la pulivara....ca i-a placut sa fure "fara numar, fara numad"....

16 iunie 2019 17:29

Kuminecăturile Gemene Pizdacul Șef a pus-o. Klaussfinkter Wurst Johannis nu numai că l-a depășit spectaculos pe infraktorul drakului dar practic cacampionul s-a ajuns pe el însuși din urmă și și-a băgat victorios capul în propriul arianus. Stă pisica lui Einstein în coadă nu alta... Legile fizicii gimnaziale ecce practic călcate în picioare.

16 iunie 2019 16:32

Ecce Kurrupt Apoi bine că pe Klaussfinkter Wurst Johannis nu-l ajunge șpițul bocancului în gaura arianusului fix ca pe Konchita Wurst, Athleta Cristi. Neprihăniții de căcat fuge mai tare ca viteza luminii cu întârziere mintală... Odată ce ai luat lumină din lumină de la lumânarea lui Cristian Homobuci nu te mai prinde nici un pizdac penal din urmă. Ecce Imposibil.

16 iunie 2019 16:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.