Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Informații de ultimă oră despre Liviu Dragnea.

Fostul lider PSD a făcut o primă cerere din închisoare. Liviu Dragnea își dorește să rămână în continuare la Penitenciarul Rahova, după ce în presă au apărut informații că și-ar dori să fie mutat fie la penitenciarul din Jilava sau la cel din Mehedinți.

Potrivit surselor Antena 3, și astăzi Liviu Dragnea va avea parte de vizite în penitenciar, după ce ieri au trecut pe la el iubita sa, Irina Tănase, și fiul său, Valentin Dragnea. Astăzi sunt programați să vină în vizită avocații acestuia și fiica sa, venită din America special pentru a-și vizita tatăl.

"Cu siguranță că va fi un regim de detenție semi-deschis, ceea ce înseamnă că sunt foarte mari șanse să fie mutat la Jilava, având în vedere că acolo sunt mai multe celule pentru acest regim.

O altă solicitare pe care Liviu Dragnea ar fi făcut-o, și despre care vă vprbesc în exclusivitate, este aceea că își dorește să lucreze la popota penitenciarului, adică la cantină, la mâncare, sau la garaj", a spus Roxana Ciucă, reporter Antena 3.


Comentarii

Varanul În exclusivitate de la Roxana Ciucă și articol defecăcat de Dana Gheară. Ce se mai screm loazele ăstea de la Haznaua 3 să-i numere flocii lui Liviu Dragnea, e pișul lumii nene, ce să mai găvărim, adică ce să mai vorbim, n-am găsit altă rimă. Ce păcat nă n-avem detalii mult mai în exclusivitate și mai în inclusivitate despre modul cum îi arunca Irina Tănase chiftele cu praștia peste zidurile ocnei. Ard de nerăbdare să văd la Haznaua 3 o poză de la ocnă cu Liviu Dragnea cu ochii ca sarmaua.

17 iunie 2019 0:03

Ion V Cel mai bine s-ar pricepe Dragnea sa le administreze Bugetul puscariei....poate vine si Valcov acolo si v-a fi bugetul puscariei "pe maini bune"....Ar trage si din el o Subventzie babana la PSD-u sa-i plateasca pe Gadistii,Ciuvicii,Chiriacii,Ciutacii,MirceaBadistii,Cristoii,Pialeanii....etc sa ne "intunece " mintzile seara de seara pe televiziunile arondate....

16 iunie 2019 21:54

Ecce Kurruptdefoame Vrea sa lucreze la haznaua 3

16 iunie 2019 21:04

Marius La tăiat de stuf La Chilia-n port.

16 iunie 2019 15:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.