Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Perioada de carantină se apropie de final pentru Liviu Dragnea, acesta depunând deja o cerere de transfer din penitenciar, a declarat Dumitru Coarnă, preşedintele Federaţiei Sindicatelor Naţionale ale Poliţiştilor şi Personalului Contractual din România.
Potrivit afirmaţiilor făcute de acesta la România Tv, există informaţii din care reiese că Liviu Dragnea ar fi cerut transferul la un penitenciar din judeţul Mehedinţi, respectiv penitenciarul Vânjuleţ.
După perioada de carantină, fostul lider al PSD va fi transferat la un penitenciar din ţară, în funcţie de domiciliul pe care îl are în buletin.
În Alexandria nu există penitenciar.
În prezent Liviu Dragnea se află încarcerat la Penitenciarul Rahova unde e încă în perioada de carantină.
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat, pe 27 mai, definitiv, pe liderul PSD, Liviu Dragnea, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Instanţa supremă a menţinut în cazul lui Liviu Dragnea pedeapsa aplicată de instanţa de fond.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.