Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vineri seară a fost o nouă rundă de negocieri între echipele USR –PLUS pentru încheierea unei alianțe pe termen lung, care să cuprindă prezidențialele, localele și parlamentarele din 2020. Nu a fost prima dată când discuțiile s-ar fi încheiat prematur, potrivit unor surse, iar Dacian Cioloș s-ar fi ridicat de la masă în timpul discuțiilor și ar fi plecat. A fost a două oară când liderul PLUS ar fi părăsit negocierile în timpul dezbaterilor.

Mărul discordiei ar fi mai ales numărul de candidați pentru locale și numărul de locuri pe listele pentru europarlamentare. Potrivit surselor, Dacian Cioloș ar vrea, dacă se poate, chiar mai mult de jumătate din aceste locuri.

Un alt subiect de dispută ar fi prezidențiabilul, loc pe care și l-ar dori Dacian Cioloș. Totul în contextul în care, în cadrul negocierilor, se discută despre un tandem președinte-premier între Dan Barna, liderul USR, și Dacian Cioloș, liderul PLUS. Încă nu s-a stabilit cine ce post va ocupa, dar bătălia s-ar da în primul rând pentru prezidențiabil, loc pe care l-ar râvni ambii politicieni.

Integral pe Digi24Comentarii

Dio toate guvernele de dreapta de dupa 89 au fost mai slabe decat astea rosii.

16 iunie 2019 9:46

Rujan Vreau o "tzara" ca afara (toti dujmanii miei sa moara!) PLUS o euro-poolladrept în gura

15 iunie 2019 23:51

Fraidei for za Fiucer Daca ne predati minorii pe timpul vacantei, noi va promitem ca- învatam sa chiuleasca vinerea dela scoala ca sa "salveze" planetele "noastre" si vi-i si "educam" psiho-sexual cu bulan-GEN-u'! Cu respect, pocitania cu cautatura shashie, ochelari si moaca de EURO-bou din poza

15 iunie 2019 23:45

Dacian Romanian Pizdo-Technokratzian Securian PLUS Komissarian euro-Uriniam Muiosh Sa stiti ca io m-am ridicat de la masa ca am avut senzatia ca miroase a EURO-poolla "en marche" si m-am repezit cu ciocu' (larg) cascat sa no-o ratez!

15 iunie 2019 23:38

Marius Scăpați de PLUSUL asta oricum nu va aduce mult.

15 iunie 2019 23:24

Rujan Dragnea nu mai fute se fute.

15 iunie 2019 23:22

v Aceasta coalitie scirtiie de la infiintare. Ciolosica care face parte dintre cei care fac de ris Ardealul a "dovedit" de ce este "capabil". Mirarea este ca totusi mai are citiva adepti care nu au vazut inactivitatea acestuia, dar mai ales raul facut tarii.

15 iunie 2019 23:22

Ecce Cur Rupt, găozar plătit si sodomizat de Șerban Nicolae Dragnea-mi fute-adânc găoaza și m-spucă toată groaza!

15 iunie 2019 22:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.