Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cu prilejul zilei de naştere a lui Donald Trump, care a împlinit vineri 73 de ani, The Daily Show a deschis o expoziţie cu sute de mesaje publicate pe Twitter de către multimiliardarul newyorkez de la preluarea mandatului de preşedinte al Statelor Unite.
O expoziţie total inedită, numită „Biblioteca tweet-urilor prezidenţiale“, s-a deschis vineri la Washington, la doar trei străzi de Casa Albă. Organizatorul acestei galerii de mesaje este producătorul emisiunii de satiră The Daily Show, difuzată la Comedy Central.
Corespondentul France TV Info la Washington a vizitat expoziţia, deschisă doar trei zile, de vineri până duminică. Potrivit lui, la intrare, fiecare vizitator primeşte un nume aleatoriu din partea calculatorului.
În cazul său a fost „Greg, ratatul“, un calificativ atribuit adesea de către Trump unor critici de-ai săi. Sute de mesaje pot fi admirate în rame aurite, precum enigmaticul „covfefe“, publicat de liderul de la Casa Albă în mai 2017.

Integral pe Adevărul