Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul Pro România, Victor Ponta, spune că salută și susține o oportunitate ca România să obțină o funcție majoră la nivel politic european, însă remarcă faptul că, dacă Klaus Iohannis pleacă în septembrie în postul de președinte al Consiliului European, Tăriceanu rămâne președinte interimar până în 20 decembrie.

Președintele Klaus Iohannis se află pe o listă restrânsă de lideri favoriți să îi succeadă lui Donald Tusk și să devină următorul președinte al Consiliului European, instituția care reunește șefii de stat sau de guvern din Uniunea Europeană, conform unui amplu material publicat de Financial Times.

Integral pe G4media.roComentarii

Probo Ar fi o palma rusinoasa pe obrazul tzarii daca aceasta nulitate politica si totodata mafiot Tariceanu s-ar afla si o secunda in postul de Presedinte. Locul lui e alaturi de Dragnea .

16 iunie 2019 14:39

Salut Eu zic sa te puna pe tine PRESEDINTE ca doar ai luat multe voturi in competitia cu el si deci tie ti s-ar cuveni. Oricum, esti mai putin idiot decat TAMPITUL de Tariceanu.

15 iunie 2019 17:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.