Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un consilier judeţean, Eugen Gioancă, îi va lua locul în Senat, lui Claudiu Manda, după ce acesta a fost ales europarlamentar. În cadrul şedinţei de sâmbătă a PSD Dolj a fost votată şi o rezoluţie pentru susţinerea rămânerii social-democraţilor la guvernare.

Propunerea pentru înlocuirea la Senat a lui Claudiu Manda va fi trimisa de PSD Dolj săptămâna viitoare, apoi PSD Dolj va aştepta decizia de numire a lui Eugen Gioancă, în vârstă de 61 de ani.

Eugen Gioancă este consilier judeţean, inginer silvic şi şeful Ocolului Silvic Filiaşi, din judeţul Dolj.

Gioancă este născut la Vulpeni, judeţul Olt.

Integral pe MediafaxComentarii

Un exemplu, concret, de manipulare! C Manda a renunțat la funcția de senator, optând pentru un mandat de europarlamentar. Simplu, nu?

16 iunie 2019 8:48

Europeanul Manda nu a pierdut mandatul din Senat! Locul său în Senat a devenit vacant prin egefea lui că parlamentar în Parlamentul Europei! Este o mică-mare deosebire între ceea ce s-a vrut o răutate din partea voastră și situația din realitate.

15 iunie 2019 17:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.