Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Steagul LGBT, în culorile curcubeului, a fost călcat în picioare, sâmbătă, la Cluj, la mitingul pentru familie organizat de Noua Dreaptă în Piaţa Avram Iancu, cei peste 100 de participanţi cerând stoparea căsătoriilor şi adopţiilor pentru cuplurile homosexuale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Participanţii la mitingul pentru familie s-au adunat, sâmbătă, în Piaţa Avram Iancu din Cluj-Napoca având steaguri tricolore, dintre care unul de mari dimensiuni, şi ale organizaţiei Noua Dreaptă, dar şi bannere cu mesaje precum „Stop parteneriatelor, căsătoriilor, adopţiilor homosexuale”, „Ruşine Iohannis”, „Familia este întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat şi o femeie”, „Cluj nu este Sodoma”, „Azi homosexualii, mâine poligamii. Stop”, „92% dintre români au votat pentru familia naturală”.

Integral pe MediafaxComentarii

Amalia Pai daca lgbt au saptamani intregi de lingere in Timisoara, Cluj, ce mai conteaza un biet mars de 100 de persoane??? De cand lgbt au steag in Romania??? Exista si un Tinut al homalailor, ca cel al Secuilor??? Ca nu mai inteleg nimic.... Si din cate stiu, CURCUBEUL nu are nici o legatura cu fesele sau falusurile unor luati de vant...... Este semnul izbavirii din POTOP....... In fata unui potop de buci, sule si sani de plastic, cu ne aparam?????

15 iunie 2019 16:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.