Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

USR afirmă, după numirea noului guvernator al Deltei Dunării, că acesta este un apropiat al ”baronului PSD” Horia Teodorescu, lider al Consiliului Județean Tulcea. Reacția Uniunii Salvați România vine după ce fostul șef al SRI Tulcea a fost numit de Dăncilă în funcția de guvernator al Deltei Dunării.

Ce spune USR:

”Horia Teodorescu, baron local PSD și președinte al Consiliului Județean Tulcea, care mai ieri se plângea pe la televizor că a fost captiv în epoca Dragnea, s-a asigurat că premierul Viorica Dăncilă îl numește pe Cătălin Țibuleac guvernator al Rezervației Biosfera Delta Dunării.

Cătălin Țibuleac, fost șef al SRI Tulcea, este un apropiat al lui Horia Teodorescu și a condus în ultimii ani un ONG controlat de CJ Tulcea, ONG finanțat din banii primăriilor printr-o taxă lunară de 500 de euro.

Integral pe HotnewsComentarii

Traian Lasa Barna ca a fost Guvernator si hastagistul vostru - Liviu Mihaiu......... Si prima lui masura "anti-mafia" a fost aprobarea unei benzinarii pentru smecherii cu salupe de lux din Delta.... Impotriva Statului Roman si a Biosfrerei Delta Dunarii..... Asa de mama democratiei...... :) Cam asa vedeti voi mersul lucrurilor.... Numai mercenari progresisti si lingai ai Puterilor Straine.....

15 iunie 2019 16:41

Rujan Fiind un partid nou și fără bune în cap e normal sa nu ai frica de nimeni și nimic .Atunci îți permiți să demaști orice mârșăvie. De asta câștigă USR bai analiștilor de doi bani.

15 iunie 2019 16:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.