Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Angajaţii fostului guvern de la Chişinău au fost nevoiti să-şi strângă rapid lucrurile pentru a lăsa birourile libere. Unii şi-au luat şi scaunele cu ei. Imaginile au fost surprinse de reporterii postului de televiziune moldovean TV8.

- Este fotoliul lui Pavel Filip?

- Al meu. Fotoliul meu, îl iau.

- Îl duceţi cu dumneavoastră la noul loc de muncă.

- Îl iau cu mine, la mine acasă. E fotoliul meu, eu îl iau.

Guvernul interimar de la Chișinău, format de Partidul Democrat al lui Vladimir Plahotniuc, a renunţat vineri la putere, spre surprinderea tuturor, în favoarea guvernului învestit de Parlament, condus de Maia Sandu.

În continuare, formaţiunea condusă de Vladimir Plahotniuc cere alegeri anticipate şi susţine că actualul executiv este unul ilegal, conform deciziei Curţii Constituţionale de săptămâna trecută.

Pe de altă parte, presa locală scrie că la scurt timp după ce PDM a anunţat că se retrage de la guvernare, de pe aeroportul din Chişinău au decolat mai multe avioane private, dar şi charter cu destinaţiile Moscova, Odessa şi Londra. La bordul lor s-ar afla membri ai PDM.

Integral pe Digi24