Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

UPDATE:.

Centrul Infotrafic informează că circulaţia rutieră pe DN7 (E81) Râmnicu Vâlcea - Sibiu, în zona localităţii Câineni, a fost reluat în condiţii normale, după accidentul în care au fost implicate un autoturism şi un tir..

O persoană a murit şi două sunt rănite, una fiind în stare critică, în urma unui accident care a avut loc sâmbătă, pe DN 7 – Valea Oltului, în zona localităţii vâlcene Câineni.

Potrivit ISU Vâlcea, în urma impactului dintre un camion şi o maşină, şoferul autoturismului a murit, iar o femeie de 60 de ani este în stare critică.

„Au fost implicate trei persoane, respectiv conducătorul auto al autotrenului, în vârstă de aproximativ 60 ani, cu traumatism cranio-cerebral minor, care refuză transportul la spital, un bărbat a decedat, iar o femeie cu vârstă de aproximativ 60 de ani, cu politraumatisme, în comă, a fost transportată la spital în Sibiu”, au transmis reprezentanţii ISU Vâlcea.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi fac cercetări pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

Din informaţiile furnizate de poliţişti, se pare că autoturismul - în care se aflau bărbatul decedat şi femeia rănită grav - ar fi izbit frontal TIR-ul. Cele două victime au fost găsite încarcerate.

Traficul rutier în zonă este blocat pe sensul de mers Râmnicu Vâlcea - Sibiu, poliţiştii anunţând că se poate circula prin parcarea din apropiere până la finalizarea cercetărilor.

Integral pe Gândul