Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, vineri seara, într-o emisiune la TVR 1, că, după rezultatul alegerilor europarlamentare din 26 mai, a început să primească „telefoane foarte feng shui de la personalităţi din ultimii 30 de ani din politică”, inclusiv din PSD.
„După rezultatul din 26 mai, am început să primesc telefoane foarte feng shui de la personalităţi din ultimii 30 de ani din politică”, a afirmat Barna, fiind întrebat dacă s-a confruntat cu „fripturismele din alte partide”.
Liderul USR a spus că nu ar fi elegant să spună cine l-a sunat. „A sunat (telefonul - n.r.) şi de la PSD. (Spunându-ne - n.r.) să colaborăm, să ne ajute cu nişte primari, să...”, a dezvăluit Barna.
Dan Barna a precizat că USR are „filtre foarte clare, nişte criterii de integritate foarte clare” El a spus că şi USR şi PLUS au nevoie să crească, pentru că fiecare are în jur de 10-12 mii de membri.

Integral pe AdevărulComentarii

Rujan Eu zic sa scoatem penalii din politica si sa-i înlocuim cu euro-pedofili, cu agenti, cu activizde-feminizde-avortonizde, cu handicapati (dez-abilitati la cap, ca pocitania aia de Greta Thunbreg) si cu "salvatori" de planete si de "refugiati"!

16 iunie 2019 9:15

Marius Barna "sa sti" (cum scrie EURO-Boul-Apis de mine în loc de sa stii, n.m.) ca avem o rata de livrare de HOMO-copii la EURO-bulangii elghebete-chiu-es-ics-ipsilon-kk mult inferioara medie "europene" si nu prea "atragem" nici urma de "fonduri" si nici cu importurile de babuini-magrebini nu ne putem lauda - aveti mare grija!

16 iunie 2019 9:11

Oricum iese Iohannis din primul tur Restul fac joc de glezna...

16 iunie 2019 1:18

Mihnea 26 mai e dovada clara a manipularii Poporului si a strecurarii noilor ciocoi euro-globalisti! A te regula intre buci, a bea urina si a profana mormintele- nu reprezinta motive pentru a convinge dacat un electorat deja bolnav mintal ... Atentie mare la pasii urmatori!

15 iunie 2019 16:43

Bogdan Da Marius... Ai o ansa defecta.....Barna e un varf de lance, coleg cu Andrei Caramitru- din noua generatie de agenti dubli sau chiar tripli. Asa ca ai mare grija....

15 iunie 2019 16:28

Rujan Pai ce credeai? Ăștia simnt unde se muta ciolanul și trag la el că muștele la rahat. Vezi dracu ce nefrecventabili și dinozauri aduci în partid că Ponta sa compromis total . Nu te da bătut cu initiativa "Fara penali in funcții publice".

15 iunie 2019 13:55

Marius Barna sa ști că electoratul USR te vrea pe tine candidat la prezidențiale nu pe Ciolos, ai mare grija la primirea în partid a fosilelor postdecembriste, de indicat a nu primi pe nimeni care a activat în alt partid.

15 iunie 2019 13:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.