Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, vineri seara, într-o emisiune la TVR 1, că, după rezultatul alegerilor europarlamentare din 26 mai, a început să primească „telefoane foarte feng shui de la personalităţi din ultimii 30 de ani din politică”, inclusiv din PSD.
„După rezultatul din 26 mai, am început să primesc telefoane foarte feng shui de la personalităţi din ultimii 30 de ani din politică”, a afirmat Barna, fiind întrebat dacă s-a confruntat cu „fripturismele din alte partide”.
Liderul USR a spus că nu ar fi elegant să spună cine l-a sunat. „A sunat (telefonul - n.r.) şi de la PSD. (Spunându-ne - n.r.) să colaborăm, să ne ajute cu nişte primari, să...”, a dezvăluit Barna.
Dan Barna a precizat că USR are „filtre foarte clare, nişte criterii de integritate foarte clare” El a spus că şi USR şi PLUS au nevoie să crească, pentru că fiecare are în jur de 10-12 mii de membri.

Integral pe Adevărul