Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Alin Popa, patronul Edy Spedition, conducea un Mercedes S Klasse și a efectuat o depășire imprudentă. Avea o avere evaluată la 125 milioane de euro. Alin Alexandru Popa, patronul firmei Edy Spedition, a murit miercuri seara într-un accident de circulație, la câțiva kilometri de Timișoara.

Mașina în care rula acesta a intrat în coliziune cu un TIR, în timp ce executa o depășire fără să se asigure, pe drumul dintre localitățile Jebel și Șag.
Popa, în vârstă de 42 de ani, cu o avere estimată la peste 100 de milioane de euro, conducea un Mercedes S Klasse și venea spre Timișoara.

Potrivit poliției, între Jebel și Sag bărbatul a intrat într-o depășire fără însă să se asigure, moment în care nu a mai putut evita un TIR înmatriculat în Macedonia, care venea din sens opus. „Cele două mașini au intrat în coliziune, în urma impactului șoferul autoturismului Mercedes decedând pe loc”, au arătat polițiștii.

Integral în Evenimentul Zilei

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.