Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Alin Alexandru Popa proprietarul firmei de transport Edy Spedition, s-a stins din viaţă ieri după-amiază, într-un accident între localităţile Şag şi Jebel. La volanul unui Mercedes, el a intrat într-o depăşire neregulamentară şi s-a izbit de un TIR care venea din faţă.

Hunedoreanul originar din Brad deţinea compania de transport Edy Spedition. Acesta avea 41 de ani. „Accidentul s-a produs în jurul orei 16.00. Şoferul Mercedesului a intrat într-o depăşire neregulamentară şi s-a izbit de un autotren cu numere de Macedonia. Şoferul TIR-ului este cetăţean macedonean. Acesta a fost rănit uşor", a declarat Mădălina Mezdrea, purtător de cuvânt al IPJ Timiş.

Cu o avere estimată la 20-21 de milioane de euro, hunedoreanul Alin Popa ocupa poziţia 230 în topul celor mai bogaţi 500 de români. În vârstă de 41 de ani, Alin Popa este fondatorul Edy Spedition. Anul acesta se împlinesc 20 de ani de la înfiinţarea grupului Edy, unul dintre principalii jucători de pe piaţa de transporturi rutiere de marfă din România.

Integral în Adevărul

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.