Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cea de a XXVI-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, o amplă sărbătoare a artelor spectacolului, începe vineri, are ca temă „Arta de a dărui” şi propune, pe parcursul a zece zile, 540 de evenimente, în 75 de spaţii de joc, la care vor participa 3.300 de artişti din 73 de ţări.

„Avem o bucurie imensă şi un privilegiu deosebit să prezentăm astăzi, chiar de Ziua Mondială a Teatrului, programul de spectacole al acestei ediţii a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, pusă sub semnul distinctiv şi asumat a ceea ce noi am numit «Arta de a dărui»”. Este reverenţa noastră în faţa unui public minunat şi generos, care, de 26 de ani, ne însoţeşte în această călătorie uluitoare prin lumea artelor spectacolului, cu încredere, iubire şi pasiune, pe care le primim şi i le dăruim, la rândul nostru. Sper, împreună cu echipa şi partenerii festivalului, că şi în acest an vom crea momente de desfătare artistică pentru publicul de toate vârstele şi vă aşteptăm cu cel mai bun program la festival!Ţ, declara Constantin Chiriac, preşedintele FITS, pe 27 martie.

Integral pe Gândul