Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

La ora la care se desfășoară CEx-ul de pregătire a congresului PSD și de stabilizare a situației de criză în care se află, toată lumea se înghesuie la tot felul de profeții. Că PSD-ul va dispărea sau că PSD-ul va rămîne același partid puternic, reprezentant al populației dominante în România. Mă tem că nici una nu este valabilă.

Nici amenințarea cu dispariția, nici supraviețuirea în orice condiții. Dispariția, da. Dispar și state și chiar continente. Aș zice că nici reformarea nu este posibilă, cel puțin pe termen scurt. Ce să reformezi dintr-un partid care a ajuns la o selecție de personal după chipul și asemănarea președinților săi?

Integral pe CotidianulComentarii

Marius Cu PSD e clar că va dispare odată cu generația dar PNL? ?? Partid mare,istoric ce se va întâmpla? Cu motoarele turate la maxim cu sprijin gratuit de la PSD și cu racolarea lui Rareș Bogdan abia au ajuns la 26% la europarlamentare . In timp ce USR care nu are filiale in toate orașele un partid fara o structură solida fara reprezentanți în anumite secții de votare a adunat 22% din voturi. E limpede cine va forma viitorul guvern.

17 iunie 2019 17:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.