Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dezmăț total pe bani publici. Se întâmplă în România. Sute de oameni încasează bani în fiecare zi, fără să facă nimic. Ultima decizie a CCR declanșează un scandal imens și devalizează bugetul public. Dezvăluirile unui analist politic sunt halucinante. Totul se întâmplă după alegerile europarlamentare din 26 mai.

Decizie halucinantă a CCR. Judecătorii constituționali au amânat validarea referendumului din 26 mai. Asta vine ca un boomerang pentru bugetul statului. Analistul politic, Cristian Hrițuc, dezvăluie efectele economice ale deciziei. Hrițuc spune că reprezentanții BEC vor fi plătiți în continuare cu 190 de lei pe zi până când BEC își va înceta activitatea.

Integral pe CapitalComentarii

FARA PENSII SPECIALE! Reducerea ministrilor si ministerelor, reducerea secretarilor de stat cu toata increngatura politica din departamente umplute de PSD cu toate loazele si cozile lor de topor! Dar, in primul si-n primul rand STOP: PENSIILOR SPECIALE care omoara tara si pe noi toti! Ajunge atata furt din banul public cu legi facute de HOTI pentru alti HOTI! Mesajul, si votul din 26 mai pentru asta a fost si PSD face in continuare pe prostul si ignora vointa POPORULUI! Cum asa??

14 iunie 2019 1:15

STOP: PENSIILOR SPECIALE care este FURT din banul public. STOP: PENSIILOR SPECIALE care este FURT din banul public. Daca PSD indrazneste ACUM sa dea OUG pentru a-i categorisii si pe primari, viceprimari, presedinti de CJ, cu PENSII SPECIALE atunci NOI toti trebuie sa dam ACUM cu ei de pamant! Iesim in strada, facem greve, GREVA GENERALA pentru ca asta inseamna FURT din banul public! Asta vrea sa faca PSD sa FURE din Bugetul tarii si sa bage-n buzunarele clientelei politice banii nostrii ai TUTUROR. NU SUNTEM DE ACOORD si VOM RIPOSTA!!! NU VA JUCATI CU FOCUL!

14 iunie 2019 1:14

Florin Bilei EURO-MAFIA gunoaielor: "Televiziunea belgiană RTBF: România, noul El Dorado al incinerării deșeurilor. Pentru 17 euro pe tonă, riscăm să devenim pubela Europei" - Vreau o euro-poolla drept în gura (în euro-bot, n.m.) & o "tzara" ca afara!

14 iunie 2019 0:28

Socotitorul Dreptul la pensie este un drept constitutional, dar numai pentru pensiile pe baza de contributivitate. Toate celelalte tipuri de pensii (speciale) sunt neconstitutionale, deci se pot elimina.

13 iunie 2019 18:08

victor Domnilor care conduceti aceasta natiune! Anulati pensiile speciale care nu numai ca nu sant corecte dar sant imorale,sfdatoare ,discriminatorii ca si metodologie de calcul,care trebuie sa fie la fel pentru toti romanii.Aceste pensii sant un atacc direct asupra bugetului Romaniei.

13 iunie 2019 16:54

"Bravo" CCR! Inca o data ti-ai dat in petec si ai luat hotarari importriva romanilor!

13 iunie 2019 15:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.