Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputatul PSD Damian Florea a trecut la ProRomânia. Anunţul a fost făcut de către preşedintele partidului Victor Ponta pe Facebook.Damian Florea se alăturase PSD în 2018, după ce demisionase din ALDE. „Noul nostru coleg deputat Damian Florea - Grupul ProRomânia din Camera Deputaţilor a crescut la 24 / până la sfârşitul sesiunii vom fi al treilea Grup (după PSD şi PNL ) / ProRomânia - ţine cu România!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Integral pe GândulComentarii

MOS ION ROATA Dottore PLAGIATORE face ceea ce stie mai bine! Ia avant urmare a ... tradarilor! Ei nu cunosc termenul : MUNCA! Ei, prin racolare si tradare, se lauda ca ... devin mari! Probabil ca mai are ceva maruntis,sau niscai haine de la COCOS si acum ... le imparte! Halal ... forta politica! Stiti vorba romanului : "cum e turcul si pistolul"! Meritati un singur indemna : MARS AFARA JAVRA ORDINARA!

13 iunie 2019 15:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.