Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liviu Dragnea este închis de peste două săptămâni de zile la Rahova. Cu doar o zi înainte de a fi mutat la Jilava, așa cum s-a vehiculat, se anunță o acțiune de salvare a liderului PSD.

Liviu Dragnea este încarcerat la Rahova iar cei de la PSD pare că au trecut destul de repede peste episodul condamnării sale. Asta pentru că în partid se fac calcule cine să-i ia funcția pe care a avut-o și se măsoară în sondaje cine ar trebui să candideze la prezidențiale. De alfel și locul lăsat liber la Camera Deputaților a fost ocupat rapid. Nu toată lumea pare, însă, să se fi împăcat cu ideea condamnării lui Dragnea. Și asta pentru că, pe Facebook este anunțat un protest împotriva lui Klaus Iohannis.

Integral pe CapitalComentarii

Din surese demne de toată încrederea În momentul transferării lui Liviu Dragnea, către Jilava, o trupă de comando din Kîrghistan, va deturna convoiul ANP, și-L va duce pe Domnul la MECA unde se va închina toată omenirea pentru iertare de păcate!

13 iunie 2019 14:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.