Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Moţiunea simplă „26 mai vă cere demisia, domnule Meleşcanu!” iniţiată de 34 de senatori PNL, USR şi PMP, a fost respinsă marţi de coaliția PSD-ALDE-UDMR. Din nou penibil, Călin Popescu-Tăriceanu a lansat în plenul Senatului acuzații la adresa parlamentarilor USR, după modelul „hoțul strigă hoții!”: „Dumneavoastră, cei de la USR, care sunteţi într-o bună prietenie cu PLUS-ul, care are legături cunoscute cu oamenii din fosta Securitate şi cu copiii lor, probabil că aveţi informaţii ceva mai multe, pe care noi nu le avem. Asta e realitatea!”.

Tăriceanu a povestit într-un interviu că în copilăria sa timpurie, mama sa nu se descurca cu banii. „În copilărie, Tăriceanu s-a mai confruntat cu o lipsă: cea a tatălui biologic, despre care până astăzi nu se ştie nimic. Mama fostului premier, Alexandrina Louise, a divorţat de tatăl lui Călin şi s-a căsătorit cu Dan Amedeo Lăzărescu, istoric şi liberal. După anul 2000, liberalul a recunoscut legăturile sale cu Securitatea.”, scria acum câțiva ani ziarul Adevărul.

Integral pe Curentul