Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul Pro România Victor Ponta a anunţat, joi, pe Facebook, un nou transfer de la PSD. Este vorba de Damian Florea, fost parlamentar ALDE, trecut în martie 2018 la PSD şi care acum a ajuns la Pro România.

„Noul nostru coleg deputat Damian Florea – Grupul ProRomania din Camera Deputatilor a crescut la 24 „, a spus Ponta. Liderul Pro România a precizat că, până la sfârşitul sesiunii, vor fi al treilea Grup ( dupa PSD şi PNL ). Liderul PRO România, Victor Ponta, a anunţat, miercuri, că parlamentarii partidului vor vota la vedere pentru adoptarea moţiunii de cenzură semnată de 173 de parlamentari, deşi nu au semnat documentul.

Integral pe LibertateaComentarii

Marius Așa ponta adunai pe toti , o sa mărești partidul că număr dar nu și în procente.

13 iunie 2019 16:12

MOS ION ROATA Dottore PLAGIATORE face ceea ce stie mai bine! Ia avant urmare a ... tradarilor! Ei nu cunosc termenul : MUNCA! Ei, prin racolare si tradare, se lauda ca ... devin mari! Probabil ca mai are ceva maruntis,sau niscai haine de la COCOS si acum ... le imparte! Halal ... forta politica! Stiti vorba romanului : "cum e turcul si pistolul"! Meritati un singur indemna : MARS AFARA JAVRA ORDINARA!

13 iunie 2019 16:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.