Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Antonie Solomon, fostul primar al Craiovei în perioada 2004-2008, a anunţat joi că s-a înscris în partidul lui Victor Ponta, Pro România.
În 2013, Solomon a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru fapte de corupţie, iar în 2014 a fost eliberat condiţionat.
„Se pare că, la noi, un lucru secret se află cel mai repede. Astăzi, 13 iunie, m-am hotărât să mă înscriu în Partidul ProRomânia. Toată viaţa 13 mi-a purtat noroc: pe 13 martie am cunoscut-o pe soţia mea, pe 13 iulie s-a născut băiatul meu, am depus jurământul la ora 13 ca viceprimar, la maşină am avut numărul 13. Sper din toată inima să îmi poarte noroc şi ziua şi hotărârea de azi şi să construim o filială puternică a acestui partid. Eu consider că va fi un partid PRO Craiova. Îi aştept pe toţi cei care cred în mine să ne apucăm de treabă!“, a fost mesajul publicat de Antonie Solomon, pe pagina sa de Facebook.

Integral pe AdevărulComentarii

ion Un mare castg pentru pro(unpr) ha,ha.

13 iunie 2019 17:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.