Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cel de-al şaselea Congres mondial al agenţiilor de presă, la care participă 200 de delegaţi din aproximativ 100 de ţări, a început joi la Sofia. Participanţii vor discuta despre viitorul ştirilor, o temă importantă pentru domeniul lor de activitate, inteligenţa artificială şi noi surse de informare, informează agenţia bulgară BTA.
''Organizarea celui de al şaselea Congres al agenţiilor de presă, aici, la Sofia, oferă Bulgariei oportunitatea de a contribui la schimbările pe care agenţiile de presă le adoptă în ceea ce priveşte viitorul ştirilor. Viitorul ştirilor reprezintă tema acestui congres, dar şi al viitorului umanităţii. Nu ne putem imagina viaţa şi rutina zilnică fără dinamică, schimbare sau tehnologie. Digitalizarea a schimbat percepţia asupra lumii. Informaţia, în prezent, reprezintă o cerinţă esenţială'', a declarat preşedintele Bulgariei, Rumen Radev, în deschiderea Congresului.

Integral pe Jurnalul Național