Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Tehnologia de conducere autonomă este la doar un pas! Zeci de mii de mașini vor fi pregătite de rulare autonomă în viitorii ani. Sistemele de siguranță și de back-up sunt principalele atuuri și oferă o experiență de condus mai bună decât vehiculele clasice.

Volvo Cars și Uber au prezentat un model dezvoltat împreună capabil de deplasare autonomă, un pas înainte în colaborarea strategică dintre cele două companii.

În 2016 Uber și Volvo Cars au semnat un acord în urma căruia au dezvoltat mai multe prototipuri menite să accelereze dezvoltarea deplasării autonome. SUV-ul Volvo XC90 este prima mașină de producție.

Modelul XC90 este dotat cu sistemul de deplasare autonomă al Uber și este echipat cu caracteristici importante de siguranță, care permit Uber să-și instaleze cu ușurință propriul sistem de rulare autonomă, creând posibilitatea viitoarei integrări a mașinilor autonome în rețeaua Uber ca serviciu de ridesharing autonom.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.