Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dan Lupulescu, un lider USR, fost polițist din județul Timiș, a fost amendat miercuri de Poliția Rutieră după ce a refuzat să oprească mașina la semnalul unui echipaj.

Dan Lupulescu a transmis un mesaj după ce a fost amendat în trafic. Acesta a anunțat că se retrage de la conducerea filialei pe care o conduce, pentru a nu periclita imaginea partidului.
„În legătură cu faptele relatate astăzi, mi-aș dori din suflet să vă dau câteva lămuriri. Din păcate însă, până când instanța de judecată nu se va pronunța în legătură cu procesul verbal de CONTRAVENȚIE ce a fost întocmit de către poliție, nu pot face asta, dar promit că vă voi explica tot de îndată ce această situație se va clarifica. Între timp, vreau să vă asigur că nu a fost nicio clipă vorba despre a nesocoti autoritatea unui agent de poliție sau de a mă crede mai presus de lege. Mai mult decât atât, pentru a nu periclita imaginea USR, mă voi retrage de la conducerea filialei Traian Vuia până la soluționarea problemei, iar atribuțiile mele vor fi delegate lui Gîrleanu-Benteu Cosmin Eduard vicepreședinte”, a explicat el într-o postare pe Facebook.

Polițiștii au fost nevoiți să-l urmărească cu mașina în trafic. Incidentul a avut loc pe drumul care leagă localitățile Făget de Lugoj. Agenții de poliție, care făceau un control în trafic, i-au făcut semn unui şofer să tragă pe dreapta. Bărbatul a refuzat, motiv pentru care echipajul de poliţie a pornit în urmărirea maşinii. După o urmărire pe o distanță de 500 de metri, șoferul s-a oprit în localitatea Traian Vuia, în dreptul casei în care locuiește. Polițiștii i-au cerut să se legitimeze și să prezinte actele mașinii, însă acesta a refuzat. În urma incidentului, șoferul a fost amendat cu 1.450 de lei și a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de 30 de zile. Potrivit Mediafax, șoferul se numeşte Dan Lupulescu, preşedinte al filialei USR Traian Vuia și fost polițist în Timiș.

Integral pe LibertateaComentarii

Florin Bilei Sa sugem EURO-poolla în semn de solidaritate cu USRebutul din poza & sa #REZISTAM!

14 iunie 2019 0:33

Europeanul Ce glumeț e Marius! Cu ce mă încântă pe mine că un politician CONTRAVENIENT se retrage - temporar- din funcția de partid!? Treaba lor ce fac ei la partid! Mie mi se pare grav că un fost polițist, acum politician, probabil plin de EL și de TUPEU, a ignorat semnalul polițiștilor din trafic și a refuzat să se legitimeze... Restul e de fațadă! Nu impresionează pe nimeni, în afara câtorva IQ=15.

13 iunie 2019 12:21

Asemenea JEGULUI de la TIMIȘ sunt toți USR-stii cu aspirații NAZISTE!!!

13 iunie 2019 12:19

Marius Când așa și la PSD? Omul a greșit va plăti dar are bunul simnt de a face un pas in spate. Luați exemplu pizdeilor ,de aia lumea va vrea plecați.

13 iunie 2019 9:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.