Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele american Donald Trump a declarat miercuri că se va întâlni cu omologul său rus Vladimir Putin în marja summitului G20 care va avea loc la sfârşitul lunii iunie în Japonia, relatează AFP.

"Mă voi întâlni cu Putin la G20", a spus Trump de la Casa Albă, după ce l-a primit pe preşedintele polonez Andrzej Duda. "Mă voi întâlni cu preşedintele (chinez) Xi la G20. Mă voi întâlni cu mulţi lideri", a adăugat el.

Integral pe România LiberăComentarii

Kuminecăturile Gemene Peter Buttfag ecce primarul localității Îndoitura din Vale din statul american Indiana. Și el șede confortabil pe scăunelul lui la aceiași masă cu Klaussfinkter Wurst Johannis care să nu uităm, înainte să ajungă cu cârnațul în sfinkterul statului, a fost primarul comunei Arianusul din Vale, localitate situată între cele două dealuri mioritice.

13 iunie 2019 2:52

Ecce Kurrupt Bine dar ce a anunțat Pete Buttigieg, viitorul președinte al US of Gay? Nu cumva a zis că Făcătorul i-a dăruit lui viața veșnică și că Trump ecce practic cu un picior în groapă?

13 iunie 2019 0:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.