Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat că ea nu poate acoperi incompetenţa unor manageri din anumite spitale şi că acest lucru nu face parte din fişa postului niciunui ministru, în contextul în care în spaţiul public s-a vehiculat ideea blocării posturilor în sistemul sanitar.

Sorina Pintea a precizat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă că ministrul nu poate acoperi incompetenţa anumitor manageri de spital, în contextul în care multe posturi vacante nu sunt scoase la concurs din motive de organizare internă.

Integral pe MediafaxComentarii

Alte PENSII SPECIALE pentru godacii PSD. Oameni buni, in timp ce noi batem campii cu articolele de doi bani, coalitia HOTILOR penali PSD si ALDE, pregatesc OUG pentru a le face pensii speciale primarilor, viceprimarilor, presedinti de Cj..Cum asa! In loc sa opreasca OUG asa cum au promis, astia continua sa fure din banul public! Baga si mai mult mana in banii tarii sa-si ingrase godacii psd! Asa ceva Nu se poate, Nu trebuie lasati!!!

12 iunie 2019 23:51

Stan Pățitul De vină sunt „ fabricile” de medici și incompetența celor care, deși au diplome, dau diagnostice și rețete după internet. Apoi criteriile de angajare și promovare sunt de cele mai multe ori în afara competenței profesionale. Se intorc nu numai pentru bani, dar și fiindcă în străinătate își pierd din „ credit”

12 iunie 2019 21:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.